Skip to main content

XarxaMOOC

Course supported in another platform


Sobre el curs

«XarxaMOOC: Introducció al llenguatge d'especialitat en les universitats de llengua catalana» és el curs obert en català que t'ensenyarà llenguatge d'especialitat i terminologia, a més d'eines i recursos digitals, que necessites per als teus estudis.

Coordinat per la Universitat d’Alacant, XarxaMOOC conté vídeos (docents, sobre terminologia, minientrevistes a especialistes, recomanacions de recursos i blogs, etc.) i activitats autocorrectives. Després de cada unitat, pots obtenir un reconeixement digital d'adquisició de competències.

L’objectiu del curs és facilitar als inscrits un primer contacte amb el llenguatge d’especialitat i la terminologia en català dels àmbits universitaris més representatius. A més, proporciona una visió general dels elements culturals més representatius (sistema educatiu, geografia i turisme, llengua, mitjans de comunicació, etc.) de la regió universitària Vives, que agrupa 21 universitats dels territoris de parla catalana.

El curs s’articula en les 12 unitats següents, que els inscrits poden seguir lliurement. No obstant això, els creadors del curs recomanen que tots els alumnes del curs facen les 5 primeres unitats més 1 de la seua especialitat, o pròxima, entre les unitats 6-12:

 1. Presentació
 2. Educació
 3. Llengua
 4. Mitjans de comunicació
 5. Informàtica
 6. Dret
 7. Geografia i turisme
 8. Economia
 9. Arquitectura
 10. Biologia i ciències naturals
 11. Medicina i ciències de la salut
 12. Literatura

Inscriu-t'hi ja i tindràs accés als vídeos i materials. Només necessites disposar d'un compte de Google.

Després de l'experiència obtinguda en la primera edició, hem decidit deixar obertes totes les unitats del curs fins al juny de 2015. Entra i segueix el curs al teu ritme.

 1. Course Number

  E12
 2. Classes Start

  Oct 27, 2014
 3. Classes End

  Jun 30, 2015
Enroll